uniek uitzicht op de waddenzee

Grand Café de Oude Stoep Vlieland

Wie zijn wij

Ons Grand Café is gevestigd midden in de pittoreske Dorpsstraat van Oost-Vlieland. Het monumentale pand straalt allure uit van binnen en van buiten. Deze zomer kunt u de gehele dag genieten van de zon op ons waddenterras. Met een uniek uitzicht over de altijd mooie Waddenzee kunt u heerlijk lunchen of voortreffelijk dineren met een goed glas wijn.

Grand Café de Oude Stoep is ook uitstekend geschikt voor grote groepen (tot 100 personen), bruiloften of feesten. Voor uitgebreide informatie of eventuele afspraak kunt u altijd (telefonisch of per mail) contact met ons opnemen.

Grand Café de Oude Stoep Vlieland

Groepsreservering

Uitgaansgelegenheid de Oude Stoep biedt de perfecte locatie voor kleine en grote groepen, familie feesten en bruiloften. Hat Grand Café kan worden afgehuurd! Dit kan in combinatie met de Bar Dancing die ook nog eens beschikt over drie zalen. Bekijk het overzicht van de verschillende mogelijkheden voor groepen vanaf 15 personen. In overleg kan van de arrangementen worden afgeweken.

Neem een kijkje in en om ons restaurant

stijlvolle inrichting

Grand Café de Oude Stoep Vlieland

Contact

Neem gerust contact met ons op voor een reservering of vragen.

Grand Café De Oude Stoep
Dorpsstraat 81
8899 AD Vlieland

Tel. : 0562 453043
Email: grandcafe@deoudestoep.nl

Vacatures

Grand Café de Oude Stoep te Vlieland is per direct op zoek naar een:

Zelfstandig werkend kok

Functie-informatie

Als zelfstandig werkend kok voer je alle voorkomende werkzaamheden uit in de keuken. Ervaring is een vereiste en je bent in staat om het werk snel eigen te maken. Er wordt voor woonruimte gezorgd en je wordt conform horeca cao uitbetaald. Daarnaast worden reiskosten vergoed. Voor een indruk van de keuken kun je terecht op de website www.grandcafevlieland.nl waar de menukaart te zien is.

Functie-eisen

  • Het hebben van een (afgeronde) koksopleiding is een pré
  • Je hebt recente werkervaring als kok
  • Je bent twee á drie maanden beschikbaar
  • Je bent collegiaal, flexibel en je wil je graag inzetten

Lijkt het je leuk om een aantal maanden op Vlieland te werken en ben je op zoek naar een leuke baan in een gezellig team? Neem dan direct contact op met Chris Fokkema. Stuur je CV en een korte motivatie naar chris@deoudestoep.nl. Voor vragen kun je bellen naar 0562 453043.Grand Café de Oude Stoep Vlieland